Lone Pine Visitor Center

The 6,500 square foot Lone Pine Visitor Center finished construction in early 2005.  The program includes a gallery for the display of exhibits depicting the history, flora and fauna of the region, a bookstore, staff offices, and permitting services for hikers and tourists.  The Visitor Center tells the “water story” of the Owens’ River Valley: how the delicate balance of the eco-system has changed as the area became an important source for water for the City of Los Angeles.

The project received a Savings by Design Award from the CCAIA and California utility companies for its successful integration of architectural design excellence and energy efficiency, a green building award from California Woodworks, and Architectural as well as Sustainability Awards from the San Francisco and East Bay AIA Chapters and PG&E Savings By Design program.

 


© 2017 by MARCY WONG DONN LOGAN ARCHITECTS. All Rights Reserved.